Servicii

Serviciile noastre

Oferim servicii complete, care includ: consultanță, măsurători, proiectare, producție, transport și montaj mobilier la comandă.

Pentru realizarea mobilierului, folosim doar produse și materiale de o calitate certificată, de la producători consacrați.

   În privința feroneriei și accesoriilor, ne bazăm pe produsele Blum și Hafele.

Pentru construcția mobilierului folosim PAL melaminat și MDF.

   PAL-ul melaminat este cel mai des folosit material în producția de mobilier, fiind varianta cea mai economică pentru amenajarea unei încăperi. Are avantajul unei game variate de culori și texturi, iar finisarea marginilor se realizează cu cant ABS. Principalul nostru furnizor de PAL melaminat este EGGER.

MDF-ul este un material cu o densitate mare și este folosit în special pentru fronturile bucătăriilor și pentru încăperile cu umiditate ridicată, precum băile.

   Un tip de MDF este cel produs de AGT, este acoperit cu un strat gros de PVC (High Gloss, Soft Touch), iar pe zonele debitate se aplică cant ABS.

   Un alt tip de MDF, este cel furnizat de Nett Front și Global Design. Principala caracteristică este finisajul obținut prin vopsire sau înfoliere, fapt care permite realizarea unor frezări pe suprafața sau pe cantul pieselor.